Gå til innhold

Interessentmøte: Klimatilpasning i Vila Nova de Poiares

Goats
Foto: Cristina Guerreiro

Portugal, 21. og 22. mars 2022: Prosjektet “Climate Change Adaptation in Vila Nova de Poiares” holdt sitt andre interessentmøte, der den norske partneren NILU – Norsk institutt for luftforskning også var til stede.

Målet med møtet var å fremme debatten om tiltakene i klimatilpasningsplanen til Vila Nova de Poiares, og presentere god praksis utviklet av den norske partneren NILU.

God praksis-besøk ble gjennomført i Vila Nova de Poiares kommune, blant annet på Capril São Miguel, Charca de S. Miguel, Quinta da Moenda, Condominiums Project of Aldeia, Ribas og Fonte Longa. Deltakere fikk også overvære heisingen av øko-skolens flagg 2020-2021.

Prosjektet har som mål å forsterke strategien til Vila Nova de Poiares. Det endelige målet er å minimere og forhindre ekstreme værhendelser.

Workshop in Vila Nova
Workshop i Vila Nova, Portugal.