Gå til innhold

NILU i ny drakt

Ny logo på bakgrunn av isfjell

I dag lanserer vi vår nye visuelle identitet!

De siste årene har NILU utviklet seg fra å være et forskningsinstitutt med fokus på luft og atmosfære til å favne over langt flere fagområder innen klima og miljø. Dette er viktig for oss å synliggjøre, først og fremst i navnet på instituttet. Derfor heter vi ikke lenger «NILU – Norsk institutt for luftforskning», nå heter vi bare NILU.

For å markere endringen lanserer vi ny logo og visuell profil. Denne er utviklet i samarbeid med reklamebyrået Hyper. Profilen er moderne, med vekt på rene linjer og spreke farger, og er inspirert av naturen og hverdagen på NILU.

Om NILU:

NILU er et klima- og miljøinstitutt. Vi jobber med å finne svar på vår tids viktigste samfunnsutfordringer. NILU er et av verdens mest anerkjente forskningsinstitutter innen sine fagområder, og er en viktig kunnskapsleverandør innen europeisk klima- og miljøpolitikk.

NILU er en uavhengig non-profit stiftelse grunnlagt i 1969. Hovedkontoret ligger på Kjeller like ved Oslo. I tillegg har instituttet kontorer i Tromsø, Trondheim og Gøteborg.